Andre aktiviteter

Sprogundervisning

Privat og i samarbejde med International Communication A/S og AOF Aftenskoler tilbyder jeg undervisning i engelsk, dansk og tegn-til-tale, enten individuelt eller på små hold. Vi mødes fysisk eller online efter ønske.

Kurserne bliver altid skræddersyet til kursisternes behov efter en grundig samtale. Vi aftaler klare mål og du får en struktureret plan for både hjemmearbejde og undervisning. Bøger og øvrigt materiale bliver udvalgt specifikt i forhold til mål, niveau og potentiale.

Jeg lægger vægt på en afslappet, humoristisk atmosfære og på at du oplever, at det er dit kursus, for sådan lærer de fleste bedst.

Min sproglige baggrund er 27 år i et internationalt IT firma, en uddannelse i forretningsengelsk fra CBS og mange års erfaring med oversættelser og korrekturlæsning. Derudover har jeg studeret kommunikation og dansk tegnsprog. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig om mulighederne. 


Kontakt


Forfatter

I 2020 udkom min debutbog "Bellas (h)jul" på forlaget Forfatterskabet.

P.t. skriver jeg på endnu en børnebøg, denne gang med base i Danmarkshistorien og lokalhistorie fra mit eget område.

Mere om forfatteren
Mere om bogen
Køb den her

Admin support

Har du brug for en sekretær, men ikke råd til at ansætte en? Så kontakt mig for et uforpligtende tilbud, uanset om opgaven er på 1, 10 eller 100 timer. 

Min baggrund er 27 år i et internationalt IT firma, i vidt forskellige administrative stillinger - fra projektassistent over ressource manager til direktionssekretær.

Kontakt

Tekster

Har du brug for at gøre en svær tekst forståelig for almindelige mennesker? Eller vil du gerne imponere med en masse fremmedord og et skyhøjt lix-tal? Tekster til børn, voksne, fagfolk og "Maren i kæret" - jeg har erfaring med det hele.

Jeg oversætter - dansk/engelsk - eller udarbejder tekster fra bunden baseret på dit input og tilbyder også korrekturlæsning af dine egne tekster på begge sprog.

Min sproglige baggrund er 27 år i et internationalt IT firma, en uddannelse i forretningsengelsk fra CBS og mange års erfaring med oversættelser og korrekturlæsning. Derudover underviser jeg i engelsk, dansk og tegn-til-tale og har studeret kommunikation og dansk tegnsprog.

Kontakt mig for et uforpligtende bud på, hvordan jeg kan strømline netop din tekst.
Kontakt