Hvem, hvad og hvorfor

HVEM er marlenelisberg.dk?
Det er mig - Marlene. Intet stort bureau eller firma. "Bare" mig, i egen runde person. Ekspert i mangt og meget, mest i mennesker.  Et handicappet barn, 27 år i et internationalt IT firma, en CBS uddannelse i engelsk, studier af tegnsprog og kommunikation, undervisningserfaring - og en masse andet - har givet mig viden og kompetencer på mange områder, både fagligt og personligt.  

HVAD er marlenelisberg.dk? 
En foredragsvirksomhed, der er opstået ud fra mit ønske om at give mine dyrekøbte erfaringer videre til både nye pårørende og til professionelle, der arbejder med disse pårørende.

Udover foredrag tilbyder jeg undervisning i engelsk, dansk og tegn-til-tale, skriver børnebøger, oversætter tekster og arbejder med administrativ support - se mere her

HVORFOR skal du vælge marlenelisberg.dk? 
Fordi du hos mig får engagement, passion og ekspertise - uanset hvilken service du køber. Hvis kvalitet i både "produktet" og i de menneskelige relationer er vigtig for dig, din virksomhed eller din organisation, så giv lyd - så får du et uforpligtende tilbud, en snak og en meget personlig service.